Monday, April 29, 2013

Blå Måndag med OPI Get Your Number


Idag är det Blå Måndag hos Linda och jag är med för första gången! (Vi får väl hoppas det blir fler...)

Det här är OPI Get Your Number, som väl blivit testad och swatchad av alla i nagellacksvärlden nu men jag älskar det ändå. Jag bar det utan topplack i två dagar och sen fick jag en uppenbarelse och lade på Color Clubs topplack. Vilken skillnad det är ändå. Just Color Clubs topplack är superbra när man redan har en torr manikyr så Seche Vite inte funkar, det torkar snabbt som blixten och blir så blankt, med världens konstigaste nästan plastig yta. Sitter som berget.

Nåväl, Get Your Number då. Ett av de första Liquid Sand som OPI gjorde, i Mariah Carey-kollektionen. På bilderna är det 3 mellantjocka lager, och två tjocka lager topplack. Det är nånting med djupet i den som jag gillar, det fina silverglittret som liksom ser ut att sväva i jellybasen. Jag är väldigt svag för blått, och det här är i mina ögon en jättefin blå! Vet inte om det är det prismatiska glittret som gör att det ser ut som att det har någon droppe grönt i också. Jag gillade det skarpt som matt men oj vad fint det är med topplack! Kanske inte var tanken men vad gör det mig, jag gillar det ju på båda visen så det betyder bara att jag har fler sätt att bära lacket på.

Bilderna förresten, jag har redan nämnt att jag försöker fundera ut hur jag ska göra med dem, de här är helt enkelt tagna mot en vit vägg efter att jag jagat runt i huset och letat solsken. Dock så försökte jag ta närbilder men det blev bara suddigt. Får jobba på det, jag har en hyfsat bra kompaktkamera men jag kan inte hantera den... Jag tycker inte att jag får fram djupet i färgen men så hade jag inget vidare ljus heller, brittisk vår liksom, det hade nog behövts åtminstone en ordentlig lampa för att få fram glittret!2 comments:

 1. Vilken snyggt lack!
  Och tur för mig att jag är nybörjare i nagellacksvärlden, för då kan jag fortfarande upptäcka skatter som det här lacket ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja visst är det vackert? Lika snyggt matt också, tycker jag!

   Delete