Saturday, May 4, 2013

Sally Hansen Gem Crush - Cha-Ching!

Sally Hansen är ett märke som jag alltid förknippat med världens tråkigaste beige eller rosa skimmerlack, ni vet, de där Diamond Strength som säljs på Åhléns? Jag hade ingen aning om vilka fantastiska lack de kan göra! Nail Prism, med fantastiska duokroma lack, de roliga Diamond Strength och så Gem Crush, som är en serie med åtta heltäckande lack.

Jag såg dem hos Scrangie först och greps av habegär såklart, men hittade inget vettigt ställe att köpa dem från. Vissa av dem är dupes för China Glaze 3D glitters, så jag jagade efter dem istället. Sen trillade jag plötsligt över hela Gem Crush serien på Boots, och skrek lite. De kostade 7 pund styck så jag höll mig och köpte bara två stycken, och här har vi alltså en av dem.

Cha-Ching, som är finmalt klarrött glitter med lite större silverhexglitter. Tre lager som blev rätt tjocka, och topplack. Jag dör lite. Dels för att jag älskar alla glitter och dels för att det fina röda glittret glittrar på som bara den! Det är så fint så jag dör en smula. Tack vare det finkorniga glittret blev det dessutom slätt och fint med bara ett lager topplack. Så nu måste jag ut och skaffa hela serien... Stackars plånbok.

2 comments: